Категории

.

Категории

.

MOOER 007 Regal Тона цифров предусилвател педала на електрически китари високо качество двоен предусилвател независим 3 лентов еквалайзер

MOOER 007 Regal Тона цифров предусилвател педала на електрически китари високо качество двоен предусилвател независим 3 лентов еквалайзер

BGN 159.00 BGN 187.20

Сума
На склад


началото
край
en
Уважаеми клиенти, Благодарим Ви за покупка в нашия музикален магазин Бейтс, преди да купите, ние ще ви дадох
известно е обещание!
1.след като изпратихме пакет и се е убедил, че вие няма да получите своите пакети, ние ще ви върнем всички пари.
Дори ако времето за доставка е изтекло, ние все пак можем да си върне парите от вашия paypal акаунт, така че можете да пазарувате тук, без да се притеснявате за загуба на пари.
2.Ако продуктът , който сте получили, има някакви проблеми, моля, пишете ни по електронната поща или оставете ни съобщение, преди да даде своя спор или отрицателна обратна връзка, така че можем да се занимава с него колкото е възможно по-скоро и по-ефективно.
Моля, бъдете сигурни, за да пазарувате в нашия музикален магазин Бейтс и се наслаждавайте!!!
007 Царствен Тон
Микро-предусилители MOOER-това е звуково-точни цифрови пресъздаване на секции предусилителей популярните ламповых усилватели. Ние сме разработили ги директно чрез анализиране на реални ламповые усилватели, с помощта на напълно нова технология за улавяне ги звука, динамиката и реакция. Всеки микро-предусилвател идва в комплект с два канала, интегрирано моделиране на корпуса динамика и два режима на работа, в съответствие с нуждите на всички потребители.
Първоначално ние пускаме набор от 10 модела, всеки от които е основан на различни популярни ламповых усилватели от различни производители. Те са предназначени за използване с предстоящото усилване на мощността на MOOER или ефекти на връщане всеки стандартен китарен усилвател. Имитация на кабината динамика позволява на потребителя директно да се свържете към звукова карта, монитор с храненето или P. A., без да се налага използването на китарен усилвател или кабини динамика като цяло.
Характеристики :
• Висококачествен двоен предусилвател
* Независими 3-лентови еквалайзери, регулатори на усилването и силата на звука за всеки канал
* Имитация на кабинета на говорител включено-изключено
• 2 различни режима на работа на един крак ключа.

Опции за продукта

Тип:
Ефекти
Номер На Модела:
007 Цифров Предусилвател Regal Тона
търговска марка:
Mooing

Клиентите също го харесват