Категории

.

Категории

.

Професионален цифров лазерен снимка безконтактен тахометър RPM Tach orange+black

Професионален цифров лазерен снимка безконтактен тахометър RPM Tach orange+black

BGN 17.00 BGN 18.58

Сума
На склад


Този оборотомер представлява висококачествен уред за измерване на честотата на въртене (об / мин), с широк обхват на измервания и висока резолюция. Той се отличава с висока точност на измерване, бързо време за измерване и голямо разстояние на откриване до 500 мм (20 см) с помощта на лазер. Този оборотомер е много лесен за използване, което води до отразяваща маркер (включени в комплекта) на целевия обект, а след това и с цел по етикет лазерен лъч. Този оборотомер има широк спектър от приложения, включително измерване на скоростта на въртене на металообработващи машини, двигатели, модели на автомобили, колела, струг за рязане на метал или дърво и т.н. на Дисплея : 5 цифри, 18 мм (0,7± инч) l709052585 с функция на Благовещение. Обхват на теста : 2,5 ~ 99,999 об / мин. (скорост / мин).Този оборотомер представлява висококачествен уред за измерване на честотата на въртене (об / мин), с широк обхват на измервания и висока резолюция. Той се отличава с висока точност на измерване, бързо време за измерване и голямо разстояние на откриване до 500 мм (20 см) с помощта на лазер.
Този оборотомер е много лесен за използване, което води до отразяваща маркер (включени в комплекта) на целевия обект, а след това и с цел по етикет лазерен лъч.
Този оборотомер има широк спектър от приложения, включително измерване на скоростта на въртене на металообработващи машини, двигатели, модели на автомобили, колела, струг за рязане на метал или дърво и т.н.
Дисплей : 5 цифри, 18 мм (0,7± инч) l709052585 с функция на Благовещение.

Опции за продукта

търговска марка:
FGHGF

Клиентите също го харесват