Категории

.

Категории

.

Античен антики са подбрани украсени китайски стара ръчна работа Тибет Сребърна резбовани статуя на Мао дзе дун / скулптура

Античен антики са подбрани украсени китайски стара ръчна работа Тибет Сребърна резбовани статуя на Мао дзе дун / скулптура

BGN 148.00 BGN 200.00

Сума
На склад


размер : височина : 20 см ширина : 13 см
Възраст : след 1940 г. регион на произход : в оригиналната процесът на производство : истински ръчна работа
Скъпи приятели,
Добре дошли в моя магазин! Ние сме готови да прави бизнес с вас ,в сърцето си за нашето приятелство-това е първото нещо,бизнес-това е вторият завинаги.
1.след като получите стоката си, моля, оставете ме на 4 звезди, 5 звезди добра обратна връзка възможно най-скоро, ако сте доволни.И след това ние ще направим същото и за вас.
2. Моля, дайте ни шанс да реши всеки проблем. Ние разбираме, че можете да бъдете недоволни от няколко точки.Моля, пишете ни на първо, преди да си тръгнеш с 1 звезда и 2-3 звезди лоша обратна връзка .и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.
Ние ценим нашите уважавани клиенти и винаги ще се опитаме да ви помогнем.Така че,ако имате някакви проблеми, моля незабавно ни пишете по електронната поща.
Спедиция
1.ние ще изпратим информация до 3 работни дни, след като компенсация ще бъде постигната.
2. Въздушна поща стълб на кит.Обикновено това отнема 10-25 работни дни, за да пристигнат.
EMS обикновено това отнема 8-18 работни дни, за да пристигнат .
Всичко това зависи също и от местната скорост на доставка.
3.стоки ще бъдат маркирани като "подарък" или "модел" и с по-ниска цена за по-лесно оформяне на митническите органи.
4.ние ще изпратим на адреса по подразбиране в Набирателни,ако не ни уведомите, телефонен номер и е важно, когато оставите вашия адрес.
5.ние не носим отговорност за всякакви злополуки ,забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.

Опции за продукта

Тема:
Телевизионен и киногерой
търговска марка:
Семейство Айгуоли
Материал:
Метални
Регионална Функция:
Китай

Клиентите също го харесват