Категории

.

Категории

.

Модер Абстрактен Зимен Спорт, Пързаляне С Кънки Дървената Рамка Платно Живопис Красиво Момиче Стая Деко Изкуството На Стената На Печат Снимка На Плакат Свитък

Модер Абстрактен Зимен Спорт, Пързаляне С Кънки Дървената Рамка Платно Живопис Красиво Момиче Стая Деко Изкуството На Стената На Печат Снимка На Плакат Свитък

BGN 14.00 BGN 24.08

Сума
На склад


Информация За Продукта :
Щампи по подразбиране идват върху платно от полиестерни влакна 200 ГОРИВО, което е много по-добре, отколкото на хартия. Нашата печат върху платно, е водоустойчива, по-солидна и е на по-тънки материи, които на хартия не може да предложи. Щампи готови за обрамлению-размери отговарят на стандартните размери на рамката! Можете лесно да поставите печат върху платно в някоя рамка за снимка точно като печат на хартия. Опаковка : по поръчка на пробата на отпечатъци са сгънати заедно със защитно бяла хартия и са събрани в твърда тръба, за да се предотврати повреда. Голяма поръчка-плосък пакет-отпечатъци запечатываются в пластмасов пузырчатый чанта заедно, както твърди табла ще бъдат поставени отгоре и отдолу на разпечатките, за да ги предпази от всякакви повреди. Време за доставка : за САЩ това отнема около 2-5 седмици; за Франция, Великобритания, Германия, Ирландия, Австрия, Русия, Белгия, Исландия, Дания, Финландия, Холандия, Люксембург, Норвегия, Швейцария, Швеция, Португалия, Италия, Гърция доставката отнема около 14-35 дни, за Австралия, Нова Зеландия, Япония-около 14-35 дни; за други страни-около 25-60 дни.
Въведение В Компания :
Ние сме компания, която разработва и произвежда от нашите собствени продукти, като печатане на плакати върху платно, живопис върху платно в рамка, изкуството на превъртане, магнитни, дървени рамки, рамки за снимки, бутилки за вода и т.н.
Имаме и собствена марка "Mild Art", който е създаден през 2014 г., и нашата компания се стреми да предоставя на нашите клиенти най-достъпни, креативни и персонализирани продукти.

Опции за продукта

Размер (Инчове):
21х30см в рамка, 30х40см в рамка, 40х50см в рамка, 50х70см в рамка, 60х80см в рамка, 70х100см в рамка
Цвят:
6 бр набор от Рамин, 6 бр набор от VWD черен
търговска марка:
Меко Изкуство
Тип:
Печат Върху Платно
Продукти:
Рисуване Живопис
Режим на рамката:
снимка на переченя
Материал:
Платно
Стил:
Абстрактен
Рамка:
ДА
Среден:
Водоустойчиви Мастила
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Комбинация на няколко изображения
Техника:
Боядисване Със Спрей
Номер На Модела:
Q0000851
оригинал:
ДА
Форма:
Вертикален Правоъгълник

Клиентите също го харесват