Категории

.

Категории

.

Блок ръководните перваза hgr15-650MM истински HIWIN линия за Тайван

Блок ръководните перваза hgr15-650MM истински HIWIN линия за Тайван

BGN 53.60

Сума
На склад


Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ви гарантираме, че всички въпроси ще получат нашият любезен отговор.
1. купувачите могат да получат линеен ръководство на перваза на 10-15 дни за доставка след поръчка, ще бъде оплащен. имаме много стока в наличност ,ние доставяме стоки трябва да 3-7 работни дни,моля, любезно организира вашата поръчка предварително!
2. линейна употреба не включва никакви принадлежности, като линейна, glib, предназначени само за една линейна употреба( блок).Някои водачи за линеарно нужда от петикоат ,ние също продаваме, ние бяхме в състояние да ви даде най-доброто и омнибеаринг обслужване.
3. линеен ръководство на перваза може да се направи в Тайван. Моля, дайте ми точния си размер и информация при пускането на поръчката .и ние сме много доволни да се направи линейна водач е много подходяща за вас.
1.Ние бихме искали да изпрати линейни снимки на вашата електронна поща, преди изпращане на продукта за да можем да определи боклук, който не ви харесва, и да се направи линейна водач идеален, когато получавате фрессы.Това е добре за нас,може да се получи линейна водач, който наистина ви харесва.Обаче трябва да ми кажете вашия адрес за електронна поща.
2.бихме могли да се нуждаят в повечето от вашите изисквания, като express е компания,сега ние бяхме почти uesed Middle логистика.ние можем, както желаете.ние можем да направим за вас всичко възможно
3. отстъпка 100% след поръчки.ние можем да приемем отстъпка 30 след поръчки.

Опции за продукта

Екскурзовод на ширина или диаметър:
15
Номер На Модела:
HGR15
Качество:
Хивин
Място на произход на стоките:
Тайван
Употреба Дължина:
100мм-6000мм

Клиентите също го харесват