Категории

.

Категории

.

Блок ръководните перваза hgr15-1100MM истински HIWIN линия за Тайван

Блок ръководните перваза hgr15-1100MM истински HIWIN линия за Тайван

BGN 87.12

Сума
На склад


Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ви гарантираме, че всички въпроси ще получат нашият любезен отговор.
1. купувачите могат да получат линеен ръководство на перваза 10-15 дни за доставка след плащане на Поръчката. имаме много стока в наличност ,ние доставяме стоки трябва да 3-7 работни дни,моля, любезно организирайте вашата поръчка предварително!
2.линейна употреба не включва никакви принадлежности, като линейна, glib, предназначени само за една линейна употреба( блок).Някои водачи за линеарно нужда от петикоат ,ние също продаваме, ние може да ви даде най-доброто и омниберирующее обслужване.
3. линеен ръководство на перваза може да се направи в Тайвани. Моля, дайте ми точния си размер и информация при пускането на поръчката ,и ние сме много доволни да се направи линейна водач е много подходяща за вас.
1.Ние бихме искали да изпрати линейни снимки на вашата електронна поща, преди изпращане на продукта за да можем да определи боклук, който не ви харесва, и да се направи линейна водач идеален, когато получавате фрессы.Това е добре за нас,може да се получи линейна водач, който наистина ви харесва.Въпреки това трябва да Тийл ми вашия адрес на електронна поща.
2. бихме могли да се нуждаят в повечето от вашите изисквания,като express е компания, сега ние бяхме почти uesed Middle логистика.ние можем като rquest.ние можем да направим най-доброто за вас
3.отстъпка 100% след плащане.ние можем да приемем отстъпка 30 след поръчки.
Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите налични размери.

Опции за продукта

Екскурзовод на ширина или диаметър:
15
Номер На Модела:
HGR15
Качество:
Хивин
Място на произход на стоките:
Тайван
Употреба Дължина:
100мм-6000мм

Клиентите също го харесват