Категории

.

Категории

.

50mmx5m Полусветящаяся устойчива на плъзгане матирана лента

50mmx5m Полусветящаяся устойчива на плъзгане матирана лента

BGN 22.00 BGN 32.45

Сума
На склад


Заглавие : светещо устойчива на плъзгане матирана лента
Материал : PET
Цвят : Зелен
Размер : 50mm X5m
Най-горния слой : ДОМАШНИ любимци
Подплата : На Прага На Колежа Подложка
Описание на продукта :
1. устойчива на плъзгане матирана лента е направена от твърди и трайни наждачных гранули, които се имплантират в высокопрочные, зашити, устойчиви на атмосферни въздействия пластмасови фолиа. Това е едно от най-твърдите вещества, някога известен досега . Лента с чувствителни на натиск и силни адгезионными свойства, тя може да бъде бързо склеена и залепен до много повърхности, които трудно се прикрепя към повърхността в перфектно състояние.
2. субстрат : PET, на повърхността се използва специален противоскользящий пясък и свободен от пясък противоскользящий материал, лепило използва силен лепкав клей(на базата на разтворител, чувствително на натиск лепило), субстрат се използва бяла силиконовата хартия.
3. повърхност, която може да се прилага : всички видове бои, пластмаса, гума,метал, керамика, камък, гладки, стъклени, органични материали и т.н.
4. екологични изисквания : продуктите трябва да бъдат екологично чисти, от суровините до стойност, те трябва да преминат през тест SGS, Европейски стандарт HRAZ и отговарят на международните санитарни норми.
5. предпазни мерки при употреба :
а, той трябва да се почисти повърхността от прах и частици преди пръчка, а след това се придържаме противоскользящую лента, след като повърхността изсъхне напълно.
б, когато я закачите на лента, pls, не използват ръцете си, прикасающиеся на ластик,най-добре е да е еднократна завършването на монтиране, не се повтарят в движение, в противен случай това ще се отрази върху устойчивостта
c, след като наклеите лента, моля, използвайте ръцете си, за да кликнете върху повърхността, така че тя остана напълно добре, напълно побере, или разликата ще влезе вода или прах, след това ще бъде наклонена нагоре.

Опции за продукта

Номер На Модела:
RS-FH230
Модел № :
RS-FH230
Ширина:
50mmX5m
лепило:
водонепроницаемое масло
Повърхността, която може да:
всички видове бои, пластмаси, каучук, метал, керамика, камък, гладка

Клиентите също го харесват